fredag 11 september 2009

Shopping

Lite shopping hinner man ju med oxå, var på spa på Västkusten och konferens i Norrköping i juni och kom hem med detta.Nu på sista tiden har detta landat hemma hos mig. Är sugen på att testa distressrutor och så börjar ju alla fina julpapper ramla in..


Baksidan av samma papper.

4 kommentarer:

Elina sa...

Härlig shopping! Jag älskar mina distressdynor, och Hero Arts-stämplar är ju aldrig fel!

Marie-Louise sa...

Hej! Va skoj att du är tillbaka! Kul med shopping..det kan man inte få för mycket av....eller?? ;) Du har gjort superfina kort också! Men du ska inte ge upp att vara med i utmaningar och tävlingar, det är ju roligt bara att vara med och våga utmana sig själv. Jag har varit med i flera men aldrig vunnit nåt, ger mig inte i första taget! :) Ses vi på scrapträff på Mixen?? Ha en bra helg! Kramizar

Camillis sa...

Du har helt rätt Marie-Louise, man kan aldrig få för mycket shopping :) Även om man inte pysslar så mycket så kan man shoppa iaf.. Jo tävlingar är inte för mig har jag konstaterat, pysslar bara för min skull framöver.
Tyvärr kan jag inte komma till Mixen, sambon är i Sthlm på öl- och whiskyfestival.
Kram

Lisbet sa...

Hej på dig.

Jisses jag var uttråkad och trillar runt på en massa nya bloggar. Tror jag inte varit hos dig förr och då kom jag på att du kanske vill vara med på min bloggrunda. Varje vecka fär jag frågor om jag vet vilket blogg en person har. Så det är bra om man lägger till sig så slipper de fråga. Du är så välkommen till:
http://minbloggrunda.blogspot.com/